Artiesten boekingen en

Artist management

Artiesten boeken door Sidekick Events is de uitkomst voor iedere organisator die op zoek is naar een geschikte artiest voor zijn evenement! Wij kunnen de grootste nationale en internationale artiesten boeken. Of je nu op zoek bent naar een zanger, band, DJ of een hele bijzondere act, wij weten precies welke artiest het meest geschikt is voor jouw evenement.

Wil jij dat wij voor jou de perfecte artiesten boeken? Ben jij benieuwd welke artiest een echte aanvulling kan zijn voor jouw evenement? Laat dan jouw artiesten boeken bij Sidekick Events! Voor meer informatie en vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Randprogrammering voor evenementen en festivals

Op ieder gaaf festival horen gave artiesten die passen bij de sfeer van jouw evenement en die je publiek aanspreekt. Naast het boeken van te gekke bands en dj’s, is ook de randprogrammering erg belangrijk. Je wilt tenslotte de bezoekers een onuitwisbare beleving meegeven van jouw evenement. Creatieve theateracts, lichtkunst, rare verklede mensen tussen de bezoekers door doen het altijd erg goed als het gaat om een totale sfeerbeleving. Sidekick Events zorgt voor die juiste beleving op jouw evenement. Wij denken graag mee in de invulling en programmering van jouw evenement.

Artist management / manager

Wij zijn de zakelijke leider van de artiest/band. Dit houdt in dat wij zowel zakelijk als persoonlijk de artiest helpen met verschillende werkzaamheden. Je kunt ons zien als een zakenvertegenwoordiger en carrièreplanner. Begeleiding van de artiest, het bevorderen van (zakelijke) belangen en het uitstippelen van een route zijn belangrijke punten waar wij ons over het algemeen mee bezig houden. Als artist management regelen wij vooral de zakelijke dingen zodat de artiest zich volledig kan focussen op het creatieve proces van muziek maken.

Daarnaast hebben wij juridische, financiële en marketingkennis, oog voor talent en een groot netwerk met verschillende contacten om ons heen.

Wil jij als artiest/band je verhaal vaststellen en wil jij dit overbrengen aan het publiek, dan gaan wij samen met jou een duidelijke planning met doelstellingen maken. Samen met jou gaan wij dan op zoek naar de kernwaarden en merkwaarden voor jou als artiest/band. Ben jij toe aan die nieuwe stap? Neem dan contact met ons op en laten wij samen kijken hoe wij jou verder kunnen brengen in jouw muzikale droom!