Van vergunning tot productie

Organisatie

Bij het organiseren van een evenement komt meer kijken dan vaak wordt verwacht. Ieder evenement heeft een uitgebreide voorbereiding nodig, om een succesvolle editie waar te maken. Sidekick Events kan op veel verschillende manieren helpen bij de organisatie van jouw event. Denk dan bijvoorbeeld aan hulp bij het verkrijgen van een vergunning voor je evenement, budgetbewaking en de technische productie. Sidekick Events heeft een breed netwerk opgebouwd, bestaande uit gespecialiseerde professionals met een grote passie voor hun werk. Hierdoor kunnen wij jou van begin tot eind, volledig van dienst zijn bij het organiseren van jouw unieke evenement!

Heb jij als fanatieke en gedreven organisator hulp nodig bij de organisatie van jouw event? Wil jij er zeker van zijn dat de voorbereidingen tot in de puntjes zijn verzorgd, zodat alles tijdens het evenement perfect verloopt? Sidekick Events helpt jou erbij om jouw dromen en ideeën, om te zetten in concrete en praktische plannen! Uiteraard helpen wij jou ook bij het professioneel en goed uitvoeren van deze plannen. Ben je benieuwd naar wat Sidekick Events voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Sidekick Events biedt hulp bij
de volgende organisatorische factoren:

✓   Het aanvragen van een vergunningstraject
✓   Concept- en productontwikkeling
✓   Het creatieve proces rondom jouw evenement
✓   Budgetteren en budgetbewaking
✓   Inkoop, planning, personeel en logistiek
✓   Tekenen van plattegronden
✓   Site productie
✓   Technische productie

Sidekick Events - Organisatie
Sidekick Events - Organisatie
Concept- en productontwikkeling

Je hebt een idee en wilt deze uitvoeren tot het perfecte event! Het verwerkelijken van jouw idee begint bij concept- en productontwikkeling. Sidekick Events kan jou helpen met de concept- en productontwikkeling! Onze praktische professionals helpen jou bij het vormen van een concept, samen zorgen wij ervoor dat jouw concept tot leven komt!

Budgetteren en budgetbewaking

Aan het organiseren van vrijwel ieder evenement hangt een prijskaartje. Om het evenement zo min mogelijk te laten kosten en zo lucratief mogelijk te laten zijn, is het belangrijk om te budgetteren en om jouw budget te bewaken. Sidekick Events helpt jou om alle (mogelijke) kosten duidelijk op een rijtje te krijgen en zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk kunt doen binnen je budget.

Sidekick Events - Organisatie
Sidekick Events - Organisatie
Productionele ondersteuning

Sidekick Events biedt de juiste productieondersteuning voor elk event. Zowel het voorbereidende werk, werkzaamheden op je evenementlocatie en de evaluatie na afloop van het evenement. Wij bieden de mogelijkheid om deze taken uit handen te geven en door ons te laten regelen!

Sidekick Events - Organisatie

Organisatie