Van hospitality tot veiligheid

Realisatie

Sidekick Events biedt de perfecte ondersteuning tijdens festivals, feesten en bedrijfsevenementen. Tijdens de realisatie van een evenement is het belangrijk om een stok achter de deur te hebben. Ervaring leert dat er tijdens het evenement drie factoren zijn, waarbij er vaak handen te kort komen. Deze factoren zijn hospitality, stage- en backstagemanagement en veiligheid bewaking. Drie cruciale factoren, waar veel tijd en energie in kunnen gaan zitten. Daarom biedt Sidekick Events de mogelijkheid om deze factoren te laten verzorgen.

Evenement hospitality

Het verzorgen van een goede evenement hospitality is een combinatie van uitstraling, gastvrijheid en het gebruik maken van de juiste tools. De artiesten, gasten en VIP gasten zijn bij ons in goede handen.

Stage & Backstage management

Stage & backstage management vergt een aantal belangrijke vaardigheden van de backstagemanager. Het personeel van Sidekick Events voldoet aan alle vaardigheden, zodat de communicatie en de samenwerking tussen allen partijen tijdens het evenement zo goed mogelijk verloopt. Een backstagemanager moet voldoen aan de volgende eisen:

✓   Stevig in de schoenen staan
✓   Denken in oplossingen
✓   Goed kunnen communiceren
✓   De rust kunnen bewaren
✓   Creatief en flexibel denken
✓   Ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt
✓   Een echte gastheer/vrouw zijn
✓   Technische kennis
✓   En natuurlijk een flinke portie vrolijkheid.

Veiligheid

Bij het organiseren van een (groot) evenement biedt Sidekick Events de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise en de ondersteuning van een ervaren veiligheidscoördinator. De veiligheidscoördinator overlegt, begeleidt, adviseert, coördineert en evalueert het volledige evenement samen met jou.

Wil jij meer zekerheid krijgen over het veilig en vlekkeloos verlopen van jouw evenement? Ben jij benieuwd wat een veiligheidscoördinator voor jouw evenement kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Sidekick Events.

Wat Sidekick Events jou kan aanbieden ter bevordering van de veiligheid van een event:

✓   Ondersteuning bij het aanvragen van benodigde vergunningen voor een evenement
✓   Opstellen van veiligheids- en verkeersplannen voor een evenement
✓   Opstellen van een plan van aanpak voor de inzet van evenement beveiliging
✓   Ondersteuning bij het aanleveren van benodigde documenten die van toepassing zijn voor het organiseren van het evenement
✓   Een contactpersoon zijn voor hulpdiensten en overheden
✓   Het aanstellen van een veiligheidscoördinator, die het aanspreekpunt en de troubleshooter is, als het gaat om veiligheid.

Sidekick Events - Realisatie

Realisatie