organisatie

Budget en vergunning

Minder leuk maar misschien wel het belangrijkste zijn budget en vergunning. Aan het organiseren van vrijwel ieder evenement hangt een prijskaartje. Om het evenement zo min mogelijk te laten kosten en zo lucratief mogelijk te laten zijn, is het belangrijk om te budgetteren en om jouw budget te bewaken. Sidekick Events helpt jou om alle (mogelijke) kosten duidelijk op een rijtje te krijgen en zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk kunt doen binnen je budget.

Zit jij vast aan een budget voor je evenement en is het van groot belang dat dit budget goed bewaakt wordt? Wil jij ondanks dit budget nog zo veel mogelijk uit je evenement halen? Sidekick events kan jou hierbij perfect ondersteunen. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

Het vergunningstraject van jouw evenement

Voor vrijwel ieder evenement is het hebben van één of meerdere vergunningen een cruciaal onderdeel. Helaas is het goed doorlopen van het vergunningstraject niet altijd even makkelijk. Sidekick Events helpt met het verkrijgen van een vergunning voor jouw event. Onze rol hierbij is dat wij de tussenpersoon worden tussen jou en de gemeente. Sidekick Events is jouw schakel tussen je evenement en de overheid.

Ben jij op zoek naar iemand die bemiddelt tussen jou en de overheid, op basis van jouw ideeën, plannen en wensen? Sidekick Events helpt jou met het verkrijgen van vergunningen voor je event.

Ieder evenement is afhankelijk van het samenspel tussen vier partijen: de organisator, de opdrachtgever, de bezoeker en de laatste belangrijke partij, de overheid. De overheid bepaalt of jouw evenement mag plaatsvinden en voor een groot deel wat er tijdens het evenement wel en niet mag. Natuurlijk verschilt het per evenement in hoeverre de overheid zeggenschap heeft. Dit is afhankelijk van de omvang en de locatie van het event.