Welke boodschap wil je uitstralen?

Business Events

Bij de organisatie van bedrijfsevenementen houden we rekening met de boodschap die jij over wilt brengen. Jouw marketing- of businessdoelstelling vormt hierbij de leidraad. Sidekick Events gebruikt graag zijn expertise om de boodschap van jouw evenement aan te laten sluiten op de doelgroep en de doelstellingen.

Niks is ons te gek

Wij kunnen de gehele organisatie voor onze rekening nemen, van strategie tot het eindtraject inclusief vervoer, inrichting en catering. Wij werken samen met diverse locaties in het land, met kleine en grote groepen en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor je uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld.

Op elke gewenste locatie

We organiseren events op elke gewenste locatie. Bij jou op het bedrijf of op een andere plek, die precies aansluit op jouw wensen. En als die plek er niet is, dan creëren we hem. Van project mapping op gevels tot drijvende podia; Wij zeiden het al “niets is ons te gek”!

Boven verwachting

Verwachtingen kweken is leuk, ze overtreffen is onze echte uitdaging! Dat lukt alleen als je én het lef hebt om de lat hoog te leggen en de expertise hebt om de belofte waar te maken.

PERSONEELSFEEST

We zetten jouw wensen om in een onvergetelijke beleving

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is altijd bijzonder. Iets waar je naar uitkijkt. Je hoopt op verbinding, blije gezichten en blijvende herinneringen. Of het nu gaat om een bijzondere dag voor medewerkers, een bedrijfsuitje, een relatie evenement of opening van een nieuw pand: jouw evenement moet 100% kloppen. Daar is Sidekick Events voor! Wij organiseren bedrijfsevenementen van A tot Z. Van eerste brainstorm tot een wervelende aftermovie. Onze ervaren experts zetten jouw wensen en doelen om in een onvergetelijke beleving. Altijd op maat; passend bij jouw organisatie, gelegenheid, gastprofiel en budget.

Entertainment

Geen feest is compleet zonder een goed optreden van een band, artiest of akoestisch duo. Wij hebben in onze portefeuille directe contacten met nationale en internationale artiesten, dj’s en bands. Wij adviseren je graag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Of zoek je misschien een leuk typetje, liever een gekke ontvangstact of een rustige achtergrond act? Het kan allemaal! Een stoere band, die zorgt dat iedereen binnen no time op de dansvloer staat? Wij regelen het allemaal!