Over ons

Sidekick Events

Wij zijn Sidekick Events, de drijvende kracht achter jouw evenementenproductie! Sidekick Events bestaat uit een team van breed gespecialiseerde event en productie managers. Ieder van ons heeft een grote passie voor evenementenproducties en dit zie je terug in de kwaliteit van ons werk. Ons vak heeft ons geleerd om flexibel, nauwkeurig en verantwoordelijk te zijn bij ieder project waar wij deel van mogen uitmaken. Wij blijven graag achter de schermen, om van daaruit onze krachten te combineren. We zorgen ervoor dat het hele productieproces goed verloopt, met als resultaat succesvolle evenementen en zeer tevreden klanten!

Heb jij als fanatieke en gedreven organisator hulp nodig bij het organiseren van jouw event? Wil jij er zeker van zijn dat de voorbereidingen tot in de puntjes zijn verzorgd, zodat alles tijdens het evenement perfect verloopt? Sidekick Events helpt jou erbij om jouw dromen en ideeën, om te zetten in concrete en praktische plannen! Uiteraard helpen wij jou ook bij het professioneel en goed uitvoeren van deze plannen. Ben je benieuwd naar wat Sidekick Events voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat doen wij?

Wij faciliteren alles om van jouw idee werkelijkheid te maken! Vanaf de eerste schetsen tot aan het laatste nietje dat in het decor geschoten wordt: wij bieden ondersteuning op ieder organisatorisch vlak.

Wij bieden jou de mogelijkheid om het hele productieproces uit handen te geven. Wil je een deel van het productieproces uit handen geven, of ben je op zoek naar een bedrijf die jou tijdens of na afloop van het evenement kan ondersteunen? Dan is iedere voorkeur Sidekick Events een geschikte keuze.

Wij maken het werk van organisatoren een stukje makkelijker! En terecht, want bij het organiseren van evenementen komt onwijs veel kijken. Ons doel is dat het evenement een groot succes wordt. Daarnaast hopen wij dat door ons werk de organisatie zo veel mogelijk tijd, stress, geld en energie hebben kunnen besparen.

Wij faciliteren alles om jouw plannen en ideeën tot werkelijkheid te brengen, van ontwerpfase tot aan de uitvoer op locatie. Of het nou om een grootschalig in- of outdoor festival, een sportevenement of om een B2B evenement gaat, wij gaan de uitdaging altijd aan om het gehele proces van begin tot eind in goede banen te leiden en een succes te maken van elk project.

Wat maakt ons uniek?

Passie, eerlijkheid, ervaring en een groot netwerk; dat zijn de krachten van Sidekick Events. Wij geloven in eerlijke en heldere communicatie, goede samenwerkingsverbanden, hard werken en in persoonlijke service.

Een andere kracht van Sidekick Events is, dat wij ondersteuning kunnen bieden bij ieder aspect uit de gehele organisatie- en productiebranche. Alles kan voor je worden geregeld, en dat allemaal bij één bedrijf! Het grote voordeel hiervan is dat de communicatie altijd goed en snel verloopt.